DSV træder ind på markedet for self-storage med innovativt produkt

Med masser af erfaring inden for warehousing træder DSV nu ind på markedet for self-storage med et innovativt produkt, der skal gøre det så nemt som muligt for kunderne at opbevare deres ejendele.


Post a Press Release


Browse Top 1000 Lists


Den 1. oktober åbner DSV sit første self-storage-lager i Valby som en del af virksomhedens nye, strategiske fokus på self-storage til BtC-kunder.

DSV Smarter Storage, som konceptet hedder, er målrettet til privatpersoner og mindre virksomheder og vil blive markedsført som et separat produkt – men med DSV’s stærke BtB-organisation i ryggen.

Brian Winther Almind, der er direktør i DSV Group Property, siger:

”Vi har omfattende erfaring inden for warehousing, og vi er overbeviste om, at vi kan tilføre værdi på self-storage-markedet med vores innovative, digitale produkt, der vil gøre det nemt og enkelt for privatpersoner og mindre virksomheder at benytte self-storage.”

Et digitalt og skalerbart produkt

DSV’s nye koncept styres 100 % digitalt med app’en Smarter Storage som det vigtigste element. Kunderne kan bruge app’en til at få adgang til den ubemandede lagerbygning, mens booking, betaling og indgåelse af kontrakten kan klares online via telefon eller tablet.

More:  Vestas and DSV Panalpina form strategic partnership on project transport and general freight

Brian Winther Almind forklarer:

”Brugervenlighed har været prioriteret højt under udviklingen af Smarter Storage-konceptet. Bygningen vil være udstyret med avancerede elektroniske løsninger, der skal gøre det så nemt som muligt for kunderne.”

Opstart i København

Det første Smarter Storage-lager med et areal på 5.500 kvm fordelt på over 700 lagerrum er for nylig blevet bygget i Valby. I bygningens garage kan man køre ind med bil, og derfra giver rummelige elevatorer nem adgang til lagerrummene. Platformsvogne er til rådighed.

Avanceret bygningsdesign og sikkerhedssystemer – samt et parkområde ved bygningen – gør det både bekvemt og sikkert at besøge DSV Smarter Storage.

Stort potentiale

Der er ifølge Brian Winther Almind et stort potentiale i DSV’s strategiske satsning på self-storage. Baseret på erfaringerne fra det første Smarter Storage-lager er det planen at bygge endnu et og senere hen at udvide konceptet til andre lande, hvor DSV allerede tilbyder transport- og logistikydelser.

DSV Panalpina A/S

We provide and manage supply chain solutions for thousands of companies every day – from the small family run business to the large global corporation.

Our reach is global, yet our presence is local and close to our customers. 55,000 employees in more than 80 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services.

More:  Interim financial report for H1 2020 released

Read more at www.dsv.com

Source


More from: | Category: Logistics Company News